Top
Keramische Koekenpan
Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van de keramische koekenpan van absolute top kwaliteit. Een keramische koekenpan is beter dan een koekenpan met een teflon-laag. U hoeft de keramische koekenpan bijvoorbeeld niet voor te verwarmen met boter of met olie. De keramische laag verdeelt de warmte over de gehele pan. Dit gaat sneller dan met een teflon pan. Bakken zonder boter of olie is veel lekkerder én gezonder! Veel mensen hebben gewicht verloren door de keramische koekenpan aan te schaffen.

Bovendien is het schoonmaken van de keramische koekenpan een stuk gemakkelijker. Het eten plakt namelijk niet aan de keramische koekenpan vast, waardoor u met een vochtige doek de pan zo weer schoon krijgt. De keramische koekenpan heeft namelijk een keramische laag, waardoor het eten niet aanbakt.

Daarbij zitten er geen giftige stoffen in de keramische koekenpan. Dit is wel het geval bij een teflon pan, deze pan bevat namelijk de giftige stof PFOA. Deze stof komt vrij wanneer de laag slijt en beschadigd raakt. De stof vermengt zich dan met het eten. Dit is niet het geval bij een keramische koekenpan. Nog een voordeel is dat de keramische koekenpan veel minder energie verspilt dan een teflon pan. Dit scheelt u in de portemonnee en is beter voor het milieu.

De keramische koekenpan bestaat uit verschillende lagen, waardoor de pan nooit kromtrekt. De keramische koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductieplaten. Daarbij zal er geen enkel krasje op uw pan ontstaan als u gebruik maakt van houten of kunststof spatels.

Kortom, u kunt vanaf nu uw maaltijden sneller en gezonder koken. Uw keramische koekenpan bevat geen giftige stoffen die vrijkomen en uw eten bakt niet snel aan. Uw keramische koekenpan verspilt minder energie en uw pan trekt niet krom. Wij bieden deze keramische koekenpan aan van absolute top kwaliteit waar u veel profijt van zult hebben.
Aanbiedingen